Luxaflex

Luxaflex is de specialist op het gebied van raambekleding die zij via een dealernetwerk verkopen aan bedrijven en consumenten. Luxaflex heeft ons gevraagd om de raamdecoratie via een app aan te sturen en vooraf te programmeren op het openen en sluiten.

De app moest in alle app stores beschikbaar zijn, zowel voor telefoons als tablets.

Onze oplossing

 

Voor Luxaflex hebben wij een app ontwikkeld die PowerView, waarmee de mooiste raamdecoraties nu ook nog eens de intelligentste is geworden! Met dit innovatieve systeem kun je alle Luxaflex PowerView-raamdecoraties laten bewegen volgens een programma dat je zelf instelt. 

Met de ontwikkeling die HUSS gedaan heeft voor de app van Luxaflex is de raamdecoratie van Luxaflex PowerView: 

* Nauwkeurig te bedienen of je deze nu naar boven of beneden wilt bewegen of tuimelen.

* Flexibele programmering Met de PowerView® App kun je gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities, op elk moment van de dag.

* Energiezuinig - Wakker worden met het zonlicht op je gezicht, of bij zonsondergang de kou buitenhouden. De PowerView® Hub berekent het tijdstip van zonsopgang en -ondergang waardoor je raamdecoratie automatisch in beweging komt.

* Veilig Bedien, wanneer je van huis bent, de raamdecoratie met de RemoteConnect functie op je smartphone of tablet. Of creëer aanwezigheidssimulatie via gepersonaliseerde scènes.

* Kindvriendelijk PowerView® gemotoriseerde raamdecoratie is koordloos en daarmee veiliger voor kinderen en huisdieren. HUSS B.V. | Edisonweg 12 | 2952 AD Alblasserdam | 078 6911140

Ben je iets vergeten?

Actueel | Koppelingen | Hosting | Vacatures