Over ons

HUSS wil jou succesvoller maken.

Bij HUSS wordt krachtige techniek ingezet om business software, apps, platforms en websites te ontwikkelen. We maken gebruiksvriendelijke oplossingen waarbij we gebruik maken van de laatste standaarden. Hiermee zorgen we ervoor dat jij en jouw klanten gemakkelijker, slimmer en onafhankelijk van tijd en plaats kunnen werken, communiceren en consumeren.

Hoe tof is het als jullie productiviteit gaat stijgen en tegelijk de klantbeleving mee stijgt? Dat is namelijk precies wat we willen: je onderneming succesvoller maken door in het hart van je organisatie te innoveren met digitale technologie.

Lees meer over onze kennis

Ons karakter

We zijn nieuwsgierig en gedreven. 

Nieuwsgierig en gedreven zijn termen die iedereen bij HUSS typeren. Geef ons een uitdaging en wij gaan hem aan! We voelen ons thuis in het digitale doolhof van codes en algoritmes. Ons werkklimaat is daarop ook ingesteld.

Alles wat we doen, doen we in co-creatie met jou. Jij bent de specialist in je branche, HUSS is specialist in passende software. In co-creatie maken we precies dat wat jouw organisatie verder helpt.

We geven onze teams de ruimte om te onderzoeken en te experimenteren. Die instelling is niet alleen goed voor onze medewerkers, hij is ook goed voor het gezamenlijk resultaat. En dat is weer goed voor jou, want je mag rekenen op het beste wat we in huis hebben.