Websites met toegevoegde waarde

Wij ontwikkelen websites met een extra touch

Waar moet je aan denken bij een data gedreven website?

Maken we een webshop voor je? Vaak doen we dat op basis van Nopcommerce. Hier staan ontzettend veel basiselementen die de ontwikkeling van je webshop versnellen. Daarnaast is er maatwerk mogelijk voor die wensen die niet standaard op te lossen zijn. Uiteraard koppelen we je website aan je business software, zodat de data die de webshop laat zien up-to-date is.

Binnen een webshop kan je ook denken aan een “mijn-omgeving” voor je klanten. Hierdoor vergemakkelijk je een aantal processen voor je klant, maar ook voor je eigen organisatie. Denk aan het verminderen van functioneel telefonisch contact, maar ook kan je via een omgeving als deze je klanten actief helpen bij bestellingen.

Maken we een data gedreven website voor je? Denk hierbij aan een datingwebsite, maar ook aan een technische website waar je configuratietools hebt. Wat dacht je van bijvoorbeeld één van de bekendste data gedreven websites als buienradar. Overal waar data (vanaf verschillende) bronnen logisch weergegeven moet worden, spreek je van een data gedreven website. Vaak gebruiken we Umbraco als CMS. We doen dit omdat dit erg gebruiksvriendelijk is en het geeft je medewerkers voldoende houvast om de content goed bij te kunnen houden.

Maken we een combinatie tussen een frontend en een backend? Denk hierbij aan medewerkers die zowel binnen als buiten het kantoor werkzaamheden verrichten, dan maken we deze op basis van ons eigen HBS – HUSS Business Software. Alles wat je medewerkers buiten bijhouden is dan direct beschikbaar voor de collega achter het bureau, zodat bijvoorbeeld het factureren van een serviceorder een fluitje van een cent is.

Hoe complexer hoe leuker

Bekijk onze datagedreven website cases

Bij HUSS wordt krachtige techniek ingezet om business software, apps, platforms en websites te ontwikkelen. We maken gebruiksvriendelijke oplossingen waarbij we gebruik maken van de laatste standaarden.

Talenten op de juiste plek

Extra Talent | Datagedreven website

Talenten op de juiste plek

De kracht van (websites) samen

Batenburg | Datagedreven website

De kracht van (websites) samen

E-commerce store met complexe koppelingen

PG-Security Systems | Datagedreven website

E-commerce store met complexe koppelingen

Dé christelijke datingsite

ROOTS | App | Platform

Dé christelijke datingsite

Dé vergelijkingswebsite voor beleggers

Finner | Platform

Dé vergelijkingswebsite voor beleggers

Gegrond advies over agrarische wet- en regelgeving, subsidies en economie

ComponentAgro | Datagedreven website

Gegrond advies over agrarische wet- en regelgeving, subsidies en economie

Dé actuele weersverwachting

Buienradar | Data gedreven website | Platform

Dé actuele weersverwachting

Bekijk alle projecten