Batenburg

Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener in het hart van de smart industrie. Met ruim 1.100 specialisten richten zij zich op het slimmer, veiliger en duurzamer maken van de productie, teelt en vastgoedexploitatie van haar klanten in de industrie en infra.

Batenburg

Batenburg

Batenburg wilde meer overzicht creëren binnen de markten en diensten en een aantal essentiële functionaliteiten toevoegen. Daarnaast was het een must om de content makkelijk en gestructureerd bij te houden. Wij hebben de gehele website en webshop voor Batenburg gerealiseerd. Studio Lemon is als onze partner op gebied van design en UX de bedenker geweest van de samenhang tussen alle verschillende elementen.

De content kan gemakkelijk bijgehouden worden in het Umbraco CMS. Dit CMS beschikt onder andere over verschillende contentblokken zoals slidebars en video. Een taalswitch, projectoverzicht en detail filtering, een nieuws en een diensten overzicht, SEO gestructureerde data, iframes die responsive meeschalen, downloadmogelijkheden voor Whitepapers en eenvoudige menustructuren. Deze website heeft veel in zich en is toch gebruiksvriendelijk, informatief en overzichtelijk op alle devices.

Website in beeld

Wil je deze complexe website bekijken?
Bekijk hem via deze link: batenburg.nl