ROOTS dating

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Daarom werkt ROOTS niet met lange vragenlijsten, maar vormt een collage van jouw interesses het fundament om jouw match te vinden. Niet alleen het aanmaken van een profiel is daarom al leuk om te doen, maar ook de kans op de perfecte match neemt aanzienlijk toe. Daten moet tenslotte in alle opzichten een leuke ervaring zijn.

ROOTS

ROOTS

ROOTS beschikt zowel over een mobiele app als een website. HUSS draagt zorg voor het onderhoud, waarbij zaken als veiligheid en stabiliteit hoog in het vaandel staan. Op dit stabiele platform bouwen we structureel verder aan nieuwe functionaliteiten, zodat ROOTS niets in de weg ligt om haar groeiambities te realiseren. Door deze ontwikkelingen wordt het vinden van een date nog laagdrempeliger en leuker. Jouw ideale, gelijkgestemde match is nu echt binnen handbereik!

Wij kunnen heel veel digitaliseren, maar uiteindelijk blijven sommige zaken toch echt mensenwerk. Zo worden alle profielen handmatig gecontroleerd. En heb je een date? Ook dat laten we toch echt aan jou over.

Platform en app in actie 

Wil je de app en het platform in actie zien? Of ben je op zoek naar een date?
Neem dan een kijkje op rootsdating.nl

Of bekijk onderstaande screenshots.