Extra Talent

Extra Talent ontzorgt al sinds 1998 zowel kleine als grote organisaties in alle processen die cruciaal zijn om die nieuwe, perfecte collega te vinden. De expertises van Extra Talent komen tot uiting in labels. Elk label wordt gedragen door een gespecialiseerd team.  Deze teams beschikken zowel over veel branche gerelateerde kennis, als over een gedegen netwerk.

Extra Talent heeft haar expertises ondergebracht in de labels: Financieel, Juridisch, Logistiek, Supply Chain, Beleid & Overheid en Office.

Of je nu in de markt bent voor een Controller, een Transportplanner, of een KAM-coördinator: Extra Talent maakt de perfecte match!

Extra Talent

Extra Talent

HUSS  is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de website. Op de achtergrond zorgen we voor een naadloze integratie met Bullhorn, een softwarepakket waarmee het volledige recruitmentproces wordt beheerd.

De wereld verandert misschien wel sneller dan ooit. Dat geldt ook voor de wereld van detachering. Voor Extra Talent is het zaak om bij te blijven en onlangs hebben wij het label Financieel opnieuw vormgegeven. Het mooie is dat de content-blokken die we hiervoor hebben ontwikkeld in het CMS Umbraco, over de hele site toegepast kunnen worden. Zo heeft Extra Talent de vrijheid om de volledige website naar eigen wens in te kunnen richten. Flexibel, snel en creatief.

Screenshots

Website in beeld

Wil je de website, applicatie of software live zien? Bekijk hem via deze link: extra-talent.nl/financieel/
Of bekijk onderstaande screenshots.

Extra Talent

Extra Talent