Wesotronic

Al bijna 30 jaar is Wesotronic dé aangewezen partij om ondernemers volledig te ontzorgen op het gebied van beveiliging en communicatie. Om de monteurs doelgericht aan het werk te laten gaan,
is het belangrijk dat zij altijd en overal toegang hebben tot alle relevante gegevens van de betreffende locatie.

HUSS heeft voor Wesotronic een app ontwikkeld. Deze app wordt uitsluitend intern gebruikt en is daarom niet beschikbaar in de appstores. Hierdoor worden de periodieke kosten van deze stores vermeden. De app maakt verbinding met TDO (Technisch Dossier app), waarin alle technische installatiegegevens staan vermeld. Hierdoor is de monteur altijd verzekerd van accurate informatie. Voor de binnendienst van Wesotronic hebben we toegang tot TDO geregeld middels een webapp. Daarnaast is door de hosting binnen Microsoft Azure ook de veiligheid gegarandeerd.

Wesotronic

Wesotronic

De service app

De medewerkers van Wesotronic hebben in het geval van een onderhoud of een calamiteit direct toegang tot de onderstaande gegevens:

  • Klantgegevens en tekeningen
  • Hoe is de CCTV geregeld?
  • Waar bevinden zich de waterpunten?
  • Welk alarmsysteem is in gebruik en wat zijn de bijbehorende codes?

Daarnaast hebben de monteurs de mogelijkheid om op locatie aantekeningen aan het logboek toe te voegen. Zo worden onverwachte verrassingen uitgesloten.