Ons proces van idee tot applicatie

Alles wat we maken, doen we samen met jou. Je bent als opdrachtgever onderdeel van ons team. We betrekken je bij het proces wat we agile aanpakken. We delen het vraagstuk op in overzichtelijke onderdelen.

Door deze co-creatie met jouw organisatie zorgen we ervoor dat de applicatie in elke fase aansluit bij je bedrijfsdoelen. We starten met het ontwikkelen van direct toepasbare onderdelen waarbij de focus eerst ligt op functionaliteit en werken doelgericht naar een applicatie die jou en je organisatie op het lijf geschreven is. De applicatie zal altijd kunnen meegroeien met jouw onderneming. Nieuwe functionaliteiten of uitbreiding van de bestaande mogelijkheden, kunnen we in een later stadium op elk gewenst moment realiseren.

Door Agile te ontwikkelen, hanteren we een flexibele strategie en blijven we gedurende het ontwikkelproces wendbaar. De korte iteraties met ingeschat budget en een vooraf bepaald doel voor ogen, zorgen ervoor dat we onverwachte verrassingen voorkomen en altijd eenvoudig kunnen bijsturen.

Bij de gezamenlijke demo’s, die vaak om de week plaatsvinden, bekijken we de huidige status en dagen we je uit om mee te sturen naar het beste resultaat. Bij elk project staat er een projectmanager naast je. Hij of zij is je eerste aanspreekpunt in het team dat is samengesteld uit developers met technische-, data- en procesexpertise. Waar nodig wordt het team aangevuld met UX-experts, designers en andere specialisten.