JEX

Matchingstechnologie die vraag en aanbod verbindt

JEX is in 2018 begonnen aan een zoektocht naar de geschikte softwarepartner die hun idee kon ontwikkelen. Na enkele brainstormsessies werd in eind 2018 het idee helder en is HUSS gestart met het realiseren van een deelplatform waar werkzoekenden eenvoudig gematcht worden met beschikbare vacatures. Sinds eind 2019 kunnen werkgevers door middel van dit platform eenvoudig hun vacatures posten en door slimme matchingtechnologie eenvoudig geschikte kandidaten vinden. Andersom is het voor werkzoekenden een eenvoudige manier om zijn of haar droombaan, -stage of -carrière te vinden. 

 

 

 

Onze oplossing

Voor JEX hebben wij een platform ontwikkeld waar werkgevers en werkzoekenden elkaar ontmoeten. Mede door de slimme matchingstechnologie worden medewerkers gematcht met werkgevers en ontmoeten ze elkaar op unieke wijze. 

Als je geïnteresseerd bent in een match kun je dankzij het matchingsgrid hem of haar gemakkelijk uitnodigen voor een telefoon-, videogesprek of chat en uiteindelijk een contract aanbieden. Dankzij de matchingstechnologie worden matches in de grid geprioriteerd op de matchingsscore. Hierdoor kunnen werkgevers makkelijk en overzichtelijk het proces met een match doorlopen.

 

Bron: JEX.nl

 

Als werkzoekende kun je bij JEX makkelijk solliciteren: maak een profiel aan, vul je gegevens in, klik op een vacature en solliciteer door je motivatie aan te geven en de matchingstechnologie doet de rest! Hierna is het afwachten op een reactie vanuit de werkgever. Als de werkzoekende is aangenomen kan hij of zij aan de voorkant als medewerker zijn of haar uren registreren en de werkgever kan deze accorderen.

Door het integreren van een krachtige content editor kunnen bepaalde onderdelen van de website van JEX aan de voorkant gemakkelijk aangepast worden. Zo kunnen bedrijven hun bedrijf pagina makkelijk aan de voorkant bewerken zonder ingewikkelde knoppen. Naast het ontwikkelen van het platform, hebben wij ook het platform omgebouwd tot een App die downloadbaar is via de app stores van iOS en Android.

 

 

Om de website en app te realiseren hebben we gebruik gemaakt van HBS, ons op maat gemaakt ERP-Systeem. Deze solide basis vormt een kosten-efficiënte oplossing waardoor er gemakkelijk tabellen en andere content beheert kan worden, zonder dat hier een apart systeem voor ontwikkeld hoeft te worden. Ook kunnen zaken als aanmeldingen en openstaande vacatures op het platform worden bijgehouden in ons HBS.

Door ons ERP krijgt JEX helder inzicht in haar administratie. Ook de aanmeldingen en content kan vanuit de achterkant gemanaged worden. Als je meer wilt weten over JEX en de website, ga dan naar https://jex.nl/ of bekijk de app in de app stores.HUSS B.V. | Edisonweg 12 | 2952 AD Alblasserdam | 078 6911140

Ben je iets vergeten?

Actueel | Koppelingen | Hosting | Vacatures