Websites

Websites met toegevoegde waarde

Wij ontwikkelen websites met een extra touch. Wil je een bestelsysteem toevoegen? Koppelingen maken? Een reserveringssysteem ontwikkelen of technisch gewoon de best mogelijke website laten ontwikkelen? Dan zijn wij jouw partner! 

Onze webgebaseerde oplossingen zijn gebouwd op basis van Microsoft ASP.NET waarbij als database gebruik gemaakt wordt van Microsoft SQL of MongoDB voor een stabiele en schaalbare omgeving.

HUSS CMS

Het HUSS CMS is een content management systeem van deze tijd. Dit houdt in dat je zelfstandig internetpagina’s kunt aanmaken, vullen en wijzigen. Beheer op een veilige manier je CMS website(s) vanaf elke computer of tablet.

Door het toepassen van het HUSS CMS kan een complete website ontwikkeld worden met indien nodig, (complexe) koppelingen met een boekhoudpakket, ERP systeem of een eigen softwarepakket.

Umbraco CMS

Umbraco is een content management systeem (CMS) gebouwd op Microsoft .Net technologie. Umbraco is volledig naar wens in te richten en te koppelen aan bestaande systemen binnen jouw bedrijf. Umbraco is snel, eenvoudig in beheer en kent geen beperkingen in grafische ontwerpkeuzes.

Umbraco is makkelijk schaalbaar en deze website kan variëren van een eenvoudige website, beheerd door één persoon, tot een uitgebreide website met duizenden gebruikers en meerdere beheerders met complexe workflows. 

Wordpress CMS

WordPress is wereldwijd het populairste open source content management systeem (CMS). Ideaal voor het snel opzetten van een bedrijfswebsite. Websites die ontwikkeld worden op basis van Wordpress zijn vaak statische websites, zonder complexe koppelingen. 

Denk hierbij aan een (bedrijfs)website die helpt je diensten te presenteren, of zorgt voor het vertrouwen waar potentiële klanten naar op zoek zijn. Dankzij handige plugins is er een scala aan professionele mogelijkheden beschikbaar, van contactformulieren tot roulerende sliders.

Ook voor web apps bieden we een passende oplossing

Koppelingen

HUSS is expert in het verbinden van verschillende systemen om zo een doorlopend proces te creëren. Vaak moet er gekoppeld worden met één bron of doel met een vaste gegevensstructuur denk hierbij aan Exact, Snelstart, iMuis, Synergy, Microsoft Dynamics AX/NAV of een maatwerk pakket. HUSS verzorgt dan de koppeling op basis van de vereiste structuur door het pakket. 
Is er geen koppelingsvoorziening (API) dan zullen we de data via een eigen interface uitwisselen. 

Het kan ook zijn dat gegevens uit verschillende bronnen vertaald moeten worden naar één doel of vanuit één bron naar verschillende partijen/software pakketten. Er moet dan een dynamisch vertaalslag plaatsvinden. Voor het koppelen met meerdere gegevensstromen heeft HUSS een Bridge ontwikkelt. Deze interface is dynamisch doordat er verschillende modellen zijn te configureren waarbinnen toewijzing en of bewerking van de gegevens kan plaatsvinden.

Lees meer

Hosting

Je applicatie moet 24/7 bereikbaar zijn voor elke bezoeker op het internet. Daarom is het belangrijk om een stabiele hosting oplossing te kiezen die past bij je website of applicatie.

HUSS biedt verschillende soorten hosting aan waarbij service en betrouwbaarheid vooraan staan. We zullen je niet vragen of dwingen een ticketsysteem te gebruiken maar je kunt ons gewoon bellen! (078 6911140)

Uiteraard is er een geavanceerd beheer panel beschikbaar waar je zelf bijna alles kunt regelen van DNS tot bestandspermissies en van gekoppelde domeinen tot e-mailadressen. Is dat allemaal net te technisch? Geen probleem, een telefoontje of email naar onze supportafdeling en wij regelen het!

Je kunt bij HUSS terecht voor:

  • Shared hosting
  • VPS hosting (met of zonder beheer)

 

Lees meer

Projecten

Website | HKN Huisartsen

Eén centraal portal voor alle huisartsenpraktijken van Noord-Holland


Software | Bosch

Een nieuwe applicatie die het bedrijfsproces van BlueMovement ondersteund


App | BSH

De Siemens productcatalogus App voor het tonen van het actuele productaanbod op locatie
HUSS B.V. | Edisonweg 12 | 2952 AD Alblasserdam | 078 6911140

Ben je iets vergeten?

Actueel | Koppelingen | Hosting | Vacatures