Software

“Onze fascinatie voor techniek levert jouw een softwarematig meesterwerk op”


Wij hebben een fascinatie voor techniek! Als kind moesten we al ontdekken hoe iets werkte en daarom hebben we van deze fascinatie ons vak gemaakt. Pure passie en liefde voor het vak. De juiste instelling waarmee we ons begeven in de frontlinie van de techniek. 

In samenwerking met jou maken we iedere applicatie die nodig is binnen jouw bedrijfsproces.  Of het nu gaat om het opzetten van een database, het verbeteren van je bestaande applicatie, een slim voorraadsysteem of een hippe app. Wij maken altijd een oplossing die je bedrijfsproces verbetert en een efficiëntie slag maakt! Of dit nu een besparing oplevert in tijd of geld, je medewerkers gaan blij worden van het meesterwerk dat wij samen hebben ontwikkeld. Wij gaan namelijk een langdurige en intense ontwikkelperiode met elkaar aan, waarin we geen beperkingen kennen, enkel oplossingen verzinnen die leiden naar een perfecte applicatie. Of zoals wij het noemen een meesterwerk, net zoals de Mona Lisa die Leonardo Da Vinci maakte.

 

ERP

Bij het maximaliseren van de productiviteit en effectiviteit van je bedrijf, is een ERP systeem van onschatbare waarde. 

ERP brengt de automatische afhandeling van logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen onder in één managementsysteem.

Het optimaliseren van (bedrijfs)processen bespaart geld en maximaliseert je winst.

Digital Signage

Professionele beeldpresentaties van jouw bedrijf geven meer uitstraling, brengen mensen in bewegingen en tonen relevante (bedrijfs)informatie. 

ContentDisplay is een grote speler in het maken van software voor narrowcasting. Onze software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in jouw huisstijl. De software blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en daarmee ook zeer geschikt voor complexe toepassingen en koppelbaar met ieder communicatiesysteem.

Het platform is geschikt voor SpinetiX spelers, een betrouwbaar en bewezen merk spelers wereldwijd.

 Content Display(CMS)

 

Maatwerk Software

Ben je op zoek naar maatwerk software voor specifieke bedrijfsprocessen? Kies dan voor maatwerk applicaties van HUSS.

In samenwerking met jou maken we iedere applicatie die nodig is binnen jouw bedrijfsproces. Of het nu gaat om het opzetten van een database, het verbeteren van je bestaande applicatie, een slim voorraadsysteem of een hippe app. Wij maken altijd een oplossing die je bedrijfsproces verbetert en een efficiëntie slag maakt!

Tevreden klanten als RTL Wesotronic, Livis en Hikvision al jaren hun voordeel mee doen.

Ook voor apps bieden we een passende oplossing 

Projecten

Website | Livis

Voortdurende ontwikkeling van de Livis Website


Software | Koninklijke De Vries Scheepsbouw

Met de punchlist is er grip op de bouw van de droomjachten


Website | App | Pepper

Pepper heeft een werkrelatie gevonden in HUSS
HUSS B.V. | Edisonweg 12 | 2952 AD Alblasserdam | 078 6911140

Ben je iets vergeten?

Actueel | Koppelingen | Hosting | Vacatures