Software

“Kan niet, bestaat niet”

Of het nu gaat om het ontwikkelen van je eigen database applicatie, het ombouwen van je bestaande applicatie of projectondersteuning, wij hebben altijd wel een aanpak in huis die bij je past. Door ons vermogen om met je mee te denken, het proces te volgen en onze “Kan niet bestaat niet” mentaliteit zijn wij in staat om met een goede oplossing voor de dag te komen. 

Ook voor kleinere automatiseringsvraagstukken kun je bij ons terecht. Wij bedenken oplossingen voor juist die taken en problemen die je het meeste irritatie en tijd kosten. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan steeds terugkerende werkzaamheden, het handmatig importeren of doorwerken van een Excel bestand. Het synchroniseren van databases of koppelingen naar een backend- of boekhoudsysteem.

Door een maatwerk applicatie te ontwikkelen die deze taken geheel of gedeeltelijk automatiseert kun je een hoop tijd en geld besparen. Dat maatwerk software niet duur hoeft te zijn blijkt steeds weer in onze projecten ons doel is om voor jou een besparing te realiseren die een veelvoud is van de software kosten.

ERP

Bij het maximaliseren van de productiviteit en effectiviteit van je bedrijf, is een ERP systeem van onschatbare waarde. 

ERP brengt de automatische afhandeling van logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen onder in één managementsysteem.

Het optimaliseren van (bedrijfs)processen bespaart geld en maximaliseert je winst.

Digital Signage

Professionele beeldpresentaties van jouw bedrijf geven meer uitstraling, brengen mensen in bewegingen en tonen relevante (bedrijfs)informatie. 

Met ons eigen Digital Signage platform, publiceer je gemakkelijk eigen content op een display. Het platform is geschikt voor SpinetiX spelers, een betrouwbaar en bewezen merk spelers wereldwijd.

Creëer gemakkelijk een display met je eigen content, gecombineerd met foto’s, aanbiedingen, sociale media en video’s met het Content Display(CMS).

Maatwerk Software

Ben je op zoek naar maatwerk software voor specifieke bedrijfsprocessen? Kies dan voor maatwerk applicaties van HUSS.

Wij zijn zowel bedrijfskundig onderlegd als gespecialiseerd in het ontwikkelen van (online) software oplossingen.

Een unieke combinatie waar tevreden klanten als RTL en BSH al jaren hun voordeel mee doen.

Ook voor apps bieden we een passende oplossing 

Projecten

Website | ANWB

De complete ontwikkeling van de Land van ANWB website


Website | Schut Precision Parts B.V.

Een meertalige responsive website op basis van het Wordpress CMS


Software | Tracomex

Totale ERP oplossing voor relatiebeheer, contracten en transport
HUSS B.V. | Edisonweg 12 | 2952 AD Alblasserdam | 078 6911140

Ben je iets vergeten?

Actueel | Koppelingen | Hosting | SEO | Vacatures