Diensten

Software


Bedrijfsprocessen makkelijker maken met innovatieve software die past bij je bedrijf.

ERP | Digital Signage | Maatwerk

Apps


Het ontwikkelen van mobiele applicaties met toegevoegde waarde.

iOS App | Android App | PWA

Websites


Een door ons opgeleverde website gaat technisch net dat stapje verder en is gemaakt naar jouw wensen.

CMS | Koppelingen | Hosting

Hier zijn we goed in

Een organisatie zo groot als het moet en zo klein als het kan. We zijn georganiseerd in zelfsturende teams, onder de methode SCRUM. Zo heb je altijd snel een ontwikkelaar bij de hand. Samen met grote klanten, boekt HUSS resultaten die staan voor kwaliteit. Onze oplossingen bestaan uit ERP-systemen, Apps, Websites, Webshops, Hosting, Digital Signage, E-mail, SEO en SEA.


We weten in welke wereld je zit

We weten in welke wereld je zit: in een wereld waarin iedereen met elkaar moet kunnen samenwerken, informatie altijd toegankelijk is en waarin processen optimaal moeten zijn. Een wereld waarin je de concurrentie voor moet blijven. Wij hebben kennis van de techniek die eronder ligt. HUSS opereert op het snijvlak van digitale technologie, data en bedrijfskritische processen. En op dat snijvlak maken we oplossingen die je organisatie wensbaar en onderscheidend maken.

Software
We maken Software omdat techniek ons fascineert! 

Als kind moesten we al ontdekken hoe iets werkte en daarom hebben we van deze fascinatie ons vak gemaakt. Pure passie en liefde voor het vak. De juiste instelling waarmee we ons begeven in de frontlinie van de techniek. 

In samenwerking met jou maken we iedere applicatie die nodig is binnen jouw bedrijfsproces.  Of het nu gaat om het opzetten van een database, het verbeteren van je bestaande applicatie, een slim voorraadsysteem of een hippe app. Wij maken altijd een oplossing die je bedrijfsproces verbetert en een efficiëntie slag maakt!

Het doel van software moet altijd zijn dat het je ondersteund binnen de dagelijkse werkzaamheden. Dit kan alleen wanneer de software precies aansluit bij de manier van werken binnen je bedrijf.

Veel bedrijven en organisaties zijn door de jaren heen gaan werken met uiteenlopende tools en programma's. Vaak is zo'n verzameling nadelig voor de efficiency van de bedrijfsvoering. Met onze business software worden al je bedrijfskritische processen geautomatiseerd of bestaande systemen met elkaar gekoppeld. Onze business software is gebaseerd op een krachtig raamwerk met basismodules. Zo bouwen we een oplossing die naadloos aansluit op jouw proces: best fit, gebruiksvriendelijk en kostenefficiënt.

 

Lees meer

Apps

Snel even wat opzoeken, onderweg een order inschieten of je product presentatie hip en flitsend ondersteunen? Een app voor telefoon en tablet is dé manier!

Wij helpen je project om te zetten in betrouwbare, succesvolle digitale oplossingen. We gaan voor een superieure gebruikerservaringen. De apps worden gebouwd op kwalitatieve frameworks en platforms waarbij we goed kijken naar de kosten. Zo kunnen we combinaties maken in het ontwikkelen van een app en een website, zeer kostenefficiënt en gebouwd door een betrouwbare partner.

 Bedrijven als Luxaflex, Siemens en Bosch gingen je al voor.

HUSS ontwikkelt apps en Internet of Things-toepassingen voor bedrijven, consumenten en start-ups. Dat doen we vanaf het eerste idee tot en met development, onderhoud en beheer. Process control, identification, location tracking, community building, user recognition, smart security: het zijn termen die voor ons gesneden koek zijn. We maken apps waarmee je het verschil maakt. En we ontwikkelen voor alle beschikbare platforms. 

 

Lees meer

Websites

Voor een moderne organisatie mag een professionele website niet meer ontbreken. Internet als medium biedt vele voordelen om nieuwe klanten te werven en de relaties met huidige klanten te verstevigen. Wij ontwerpen en bouwen aantrekkelijke, overzichtelijke websites en e-commerce toepassingen waarmee bedrijven zich optimaal kunnen profileren op het internet. 

Onze webgebaseerde oplossingen zijn gebouwd op basis van Microsoft ASP.NET voor een stabiele en schaalbare omgeving. Juist als het gaat om de complexere toepassingen ben je bij HUSS aan het juiste adres. Denk hierbij aan:

 

In veel sectoren wordt gewerkt met gegevens die afkomstig zijn van uiteenlopende bronnen. HUSS ontwikkeld oplossingen waarbij omvangrijke hoeveelheden persoonlijke data, die onder meer gekoppeld zijn aan historie, locatie en gedrag, met elkaar worden verbonden en ontsloten. Wij doen dat voor vergelijkingssites, matchingssites en voor mijn-omgevingen. Ook maken we B2B e-commerce platforms die gebruikers op basis van data helpen een keuze te maken uit verschillende producten of diensten.

Lees meer

Producten

Naast onze maatwerk oplossingen, bieden wij een uitgebreid aanbod van producten. Deze producten kunnen dienen als startpunt voor een maatwerk traject, of als complete oplossing. 


Neem bijvoorbeeld onze handige Outlook Drag & Drop Tool waarmee een e-mail of bijlage in een handomdraai naar iedere webbrowser gedropt kan worden.

Of ons Digital Signage CMS waarmee in een gemakkelijke webomgeving de content aangestuurd kan worden naar diverse beeldschermen binnen je organisatie. Denk hierbij aan (live) informatie zoals Buienradar beelden, OV-informatie en bedrijfs- specifieke informatie.

Lees meer

Oplossingen waar we trots op zijn

Website | App | Jex

Matchingstechnologie die werkzoekende en werkgevers verbindt.


Software | Bosch

Een nieuwe applicatie die het bedrijfsproces van BlueMovement ondersteund


Software | Dataplace

Een ERP systeem voor de perfecte bedrijfsondersteuning op locatie


Website | Livis

Voortdurende ontwikkeling van de Livis Website


Software | Koninklijke De Vries Scheepsbouw

Met de punchlist is er grip op de bouw van de droomjachten


Website | SEO | PG Security

Een uitgebreide webwinkel op basis van het HUSS CMS


Ook voor complexe mijn-omgevingen bieden we een passende oplossingHUSS B.V. | Edisonweg 12 | 2952 AD Alblasserdam | 078 6911140

Ben je iets vergeten?

Actueel | Koppelingen | Hosting | Vacatures